вторник, 27 септември 2011 г.

босфорТВ

Никога нямаше да се регна в сайта на телевизията, собственост на голфаджийски олигарси, продукт на ДС, но нахалството и безочието на Учиндолския "патриот" е по мутренски възмутително. В одата му за защита на поръчковата журналистка, той дори не обели дума за съпричасност или съболезнование към семействата на двете момчета от село Катуница. Важно му беше да си защити шефовете и работното си място.

Да Учиндолецо, за вас с Бенатова, криминалното лице Рашков е ЦАР и вие това го демонстрирате, дори само защото не го зовете с истинското си име. И това е най видимата част от обвързаността ви с бандитите на прехода. Специално ТИ Учиндолеца беше обвързан с кого ли не- с Мултигруп, с Тиквата, с Гоце, с Доган... ти "ПАТРИОТИНО"... така че, не ми заставай в позата на морален ветропоказател, защото народа и теб ще издуха, така че да не може да се въртиш накъдето задуха конюнктурата и личния ти интерес. ТИ Трифонов си мутра. Мутра на прехода, безпардонна, нахална, неграмотна и вредна, по начина по който бяха вредни 99.99% от политиците в България. Ти си част от статуквото на тези които изгониха от България младите хора. Ти си грозна медийна шлака и ще бъда щастлив когато изтечеш в канала на историята.

Тази вечер, когато правите с Бенатова телевизионна оперета "Ние сме бели и чисти, вие сте лумпени зад фалшиви ай пи та", да не забравиш да пуснеш архивите от 2001-ва година, когато на гости ти беше убиеца от Катуница.



Коментар на човек с ник red_tulip във връзка с коментара на трифонов, относно миролюба бенатова и събитията в Катуница.

Няма коментари:

Публикуване на коментар