вторник, 29 януари 2013 г.

Борсук

Днес е вторник и до 3 часа остават по-малко от 6 часа. Добрата новина е че през тази година не съм имал 3 часови вторници, лошата, че днес ще имам.

Днес идея нямам какво да ви пиша, ама понеже ми се пише, ей така ся ще пиша. Ще пиша за децата - най-чистите създания. Затова как ги моделираме и ги превръщаме в съсухрени оборсучени възрастни. Оборсученият възрастен е възрастен дето прилича на БОРСУК. Ей го батьо:



Ей го обрулил нос като хаджи Митьо на репозитъри енкрипшън. Обаче възрастните, повечето са приели оборсученото поведение и го считат това за нормално. Те са ВЪЗРАСТНИ и всичко детско в тях, не че не е останало такова, е дълбоко подтиснато и не трябва да се показва. Срамно било и не подхождало на голям човек. А някой да покаже нещо детско и веднага получава няколко критично-оборсучени погледа. Като на онзи приятел горе.Или ей на тия борсуци по-долу:

 

Та ей такива борсуци се опитваме да моделираме от децата ни. И защо? Това горе ли предпочитаме или това по-долу?


Явно борсуците са на почит. Е добре, днес ще бъда борсук. Но само от 3 до 4. През другото време не ме търсете, а още по-малко искам да гледам укорителни погледи като онези по-горе.

Хммм, погледите вече ги усещам на четящите блога ми възрастни...



1 коментар:

  1. Без коментар просто..... когато някой се вземе прекалено насериозно, непременно стига до оборсучването.

    ОтговорИзтриване